Voor een behandeling hanteer ik normaliter een vaste werkwijze. Na het maken van een afspraak voor het intakegesprek worden 6 stappen doorlopen:

01 Formulier invullen

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor een intakegesprek, stuur ik je een intakeformulier per e-mail toe. Het is de bedoeling om deze uiterlijk 3 dagen voordat het intake gesprek plaatsvindt in te vullen en terug te sturen.

02 Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek brengen we samen jouw situatie in kaart en leer ik graag de persoon achter de klachten kennen. Het betreft een uitgebreide anamnese. Door het verzamelen van de juiste informatie kan ik een goed beeld krijgen van de klachten en de oorsprong er van. Zo mogelijk geef ik je na het intakegesprek al wat algemene adviezen mee. We maken een afspraak voor het adviesgesprek.

03 Uitwerken anamnese

Na het intakegesprek ga ik aan de slag met de informatie en werk ik een op jouw situatie toegespitst behandeladvies uit. Als er nog puzzelstukjes blijken te ontbreken kan het zijn dat ik telefonisch of per mail contact met je opneem om een compleet beeld te krijgen.

04 Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreken we het behandeladvies. Ik leg uit wat de oorzaak is van jouw klachten en met welke interventies je deze kunt verminderen. We bekijken samen de mogelijkheden om dit te realiseren, rekening houdend met jouw persoonlijke situatie. Vaak bestaat de behandeling uit een aantal stappen die je gedurende een periode neemt. Een suppletie advies kan onderdeel uitmaken van de behandeling. Je krijgt een uitwerking op papier of digitaal mee

05 Betaling

Aan het einde van het adviesgesprek ontvang je een factuur en rekenen we af. Dit kan contant of via Pin. Er is geen vergoeding via de zorgverzekering van toepassing.

06 Vervolgconsulten

Voor een duurzaam effect zijn vaak meerdere consulten nodig. Deze plannen we in overleg in. Tijdens een vervolgconsult bespreken we jouw voortgang en wordt mogelijk het behandelplan aangepast. Wil je een goede focus op je gezondheid dan is het nemen van een pakket een aanrader. Je neemt dan gelijk 5 vervolgconsulten af tegen een voordeeltarief.

Systemisch werken in de natuur

Systemisch werken in de natuur kan een goede toevoeging zijn aan de behandeling. Het kan helpen om de stappen te nemen die nodig zijn voor het verbeteren van je gezondheid. In overleg met jou kan deze mooie tool worden ingezet.